PILIHAN

Posted: Februari 12, 2015 in Uncategorized

Aku ki ngga pengen diajeni koe, mbok yo koe ki ngerti gaeean,,, wong kerjo bareng ,, ya emang aku udu atasanmu, tapi tanggung jawabmu kui nyang aku ,, iya wis lumayan di kei gawean sik penak,, tapi koe koyo ngono,, nek kui njalukmu yo oke, mbien aku sik njaluk saiki aku kudu mbalekne,, koe ki terlalu sombong opo pie genae, kerjo gur kon ngomong we angel men,,, saiki terserah koe aku wis ra urusan.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s